Traction bannerC 005

Naam:
Richard van der Schoot

Leeftijd:
22 jaar

Woonplaats:
2e Exloërmond

Waarvoor heb je je aangemeld?
Ik had een weddenschap met een vriend. Dit was het laatste zetje wat ik nodig had.

Wat was je doelstelling?
Ik was 110 kg. Mijn doelstelling was om 20 kg af te vallen in 6 maanden. Ik wilde dus 90kg wegen. Samen met Michel hadden we eerst een subdoel gesteld. Eerst 10 kg in 3 maand afvallen.

Heb je je doelstelling ook inmiddels bereikt en/of wat is je resultaat?
Beide doelstellingen zijn bereikt. Dit ging eigenlijk heel goed! Ik ben zeer content met het resultaat. Heb mijn doelen inmiddels weer aangepast en wil nu gaan voor een beter vetpercentage en een strakker lichaam.

Hoe voel je je nu?
Ik zit een stuk beter in mijn vel. Letterlijk en figuurlijk. Ook heb ik hierdoor veel meer zelfvertrouwen gekregen.

Wat vind je van de manier van werken van de praktijk?
Prima, het resultaat is er. Het is goed vol te houden. Je kunt af en toe ook wel genieten. Je hoeft niet alles te laten staan wat je lekker vindt. Op deze manier hou je het eindeloos vol.

Had je dit resultaat ook zonder begeleiding behaald? 
Waarschijnlijk wel, maar dan was het er ook zeker weer bijgekomen. Daar ben ik van overtuigd. Nu geleerd om voedingsgewoontes aan te passen. 

Zou je deze begeleiding ook aan anderen adviseren?
Zeker! Het is goed vol te houden. Het restultaat is op deze manier zeker te bereiken.

 

“Ik ben in maart begonnen bij Afslankpraktijk Valthermond. Ik had een weddenschap met een vriend dat ik in 6 maand, 20 kilo zou afvallen. Dit was net het laatste zetje die ik nodig had om mij aan te melden. Nu 6 maanden later heb ik mijn doelstelling bereikt!! Ik ben nu 90 kilo i.p.v. 110 kilo. Door dit resultaat zit ik veel lekkerder in mijn vel en heb hierdoor meer zelfvertrouwen gekregen. Inmiddels heb ik mijn doelstelling alweer wat aangepast en gaan we voor een vetpercentage van tussen de 12 en 15%. De manier en methode hoe ik ben begeleid heeft uiteindelijk geleid tot dit mooie resultaat. Deze methode zorgt ervoor dat ik het eindeloos kan volhouden. Ik kan zelfs regelmatig wat lekkers eten en drinken. Ik zou deze methode aanraden aan iedereen die graag wil afvallen. Het werkt gewoon!!”

 

Wil jij ook dit resultaat? Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0599 66 17 06

 

Traction logo wit


Traction Valthermond

Zuiderdiep 389
7876 AV Valthermond
T: 0599 66 17 06

E: info@ traction.nl

Aanbod sporten:

HIIT

 


fit garantieplan2


slanker garantieplan wit

© 2022 sportcentrum Traction Valthermond