aanbod reserveer valthermond slanker

Ga samen met ons voor gewichtsverlies!


Voedingsadvies in combinatie met sporten.

Individueel:
Voor vanaf maar € 12,50 extra per maand sta je naast het sporten onder begeleiding van een gewichsconsulent. Hij gaat samen met jou je eetgewoontes veranderen. Hierdoor zul je gezonder gaan (leren) eten. Het is zeker geen strikt dieet, maar puur een verandering van "slechte gewoontes". Waarom geen dieet? Aan een dieet komt weer een eind. Als je na dien terug valt in je oude eetgewoontes zal je weer groeien. Meestal groei je zelfs meer, zodat je zwaarder bent dan toen je begon met je dieet. Als je snel wilt afvallen kan ik je natuurlijk ook helpen, maar zal er altijd voor zorgen dat je al je benodigde voedingsstoffen binnen krijgt.
Als je wilt afvallen is dit het ideale programma voor je, en zul je ook op de lange termijn resultaat ondervinden!
 
Hoe ziet het programma er uit?
De eerste maand zul je wekelijks consulten gaan volgen bij de gewichtsconsulent. In de 2e maand eens per 2 week en daarna 1 keer per maand. In het eerste consult/intake gaan we samen je doelstelling bepalen en zal de consulent een voedingsanamnese afnemen om een duidelijk inzicht te krijgen in je eetpatroon. Aan de hand hiervan zal er een gepast voedingsadvies komen. Ook zal er in het eerste consult een meting plaats vinden. In de daarop volgende consulten wordt er geevalueerd, gemeten en gecoacht. Naast de voeding zal er ook intensief gekeken worden naar je trainingsschema wat hier natuurlijk op moet aansluiten. De consulent is namelijk ook fitnesstrainer.
 
In groepsverband:
Ook is het mogelijk in een groep een cursus te volgen. De cursus "Weet wat je eet" zal je in 6 trainingen alles bijbrengen over gezonde voeding en de juiste keuzes. Alle voedingstoffen komen aan bod en de voedingsmiddelen waar ze in zitten. Vervolgens worden de algemene dagelijkse hoeveelheden besproken en wordt er uitgebreid stil gestaan bij het maken van een goed dadgmenu. Na deze cursus zal je niet meer terugvallen in oude (slechte) gewoontes. Ook na het volgen van deze cursus ondervind je dus op de lange termijn resultaat!
 

 

Traction logo wit


Traction Valthermond

Zuiderdiep 389
7876 AV Valthermond
T: 0599 66 17 06

E: info@ traction.nl


fit garantieplan2


slanker garantieplan wit

© 2019 sportcentrum Traction Valthermond | webdesign: Creavo